5 Nisan 2010 Pazartesi

Peugeot Partner Tepee



Peugeot tarafından ilk kez 1996 yılında çok amaçlı kullanıma dönük olarak yaratılan ve pazara sunulan minivan tipi araçlar büyük bir başarı kazandı. Peugeot tarfından gerçekleştirilen bu yenilikçi kavram piyasada yeni bir akım yaratarak müşteri beklenti ve taleplerini yeniden şekillendirdi. Birçok olumlu ve güçlü özelliği yanında minivan araçlar özellikle sundukları daha fazla iç alan ve kullanışlılık ile müşteriler tarafından takdir gördüler.
Türkiye’de ilk defa 97 senesinde pazara sunulan Peugeot Partner 2003 yılı Ocak ayında yeni görünümüne kavuşmuş ve o tarihten sonra da gerçekleşen bazı değişikliklerle birlikte bugüne kadar pazarda önemli bir yer edinmiştir. Fransız otomobil üreticisi Peugeot, hafif ticari araç pazarındaki bu istikrarlı büyümeyi göz önünde bulundurarak bu segmentte büyük başarı kazanan modeli Partner’i tepeden tırnağa yeniledi.
Sahip olduğu bir çok yenilikçi özelliği, mükemmel modülerliği, daha da büyüyen boyutları ve genişleyen iç hacmiyle birlikte yeni Partner Tepee şık, çekici ve güç ile sağlamlığı bünyesinde birleştiren görünümü ile yeni nesil minivanların öncüsü konumunda yer alıyor.
Peugeot Partner Tepee oldukça şık bir görünüme sahip. Yenilenen yüzüyle daha dikkat çekici ve daha dinamik hatlara kavuşan Partner Tepee, bir ticari araçtan daha çok bir aile aracına benziyor.
Partner Tepee’nin dinamik ve düzgün hatlara sahip görünümü sağlam ve yüksek kaliteli tasarımını yansıtıyor. Farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek seçenekleriyle Partner Tepee her türlü talebe uyum gösterebiliyor.
Partner TEPEEPartner Tepee’nin akıcı çizgileri ve eğimleriyle etkileyici tasarımı ona hem sağlam hem de prestijli bir görünüm kazandırıyor. Bir bakışta hem ticari kullanıma hem de aileleri uzun mesafelere taşımaya uygunluğu ve güvenli oluşu hemen belli oluyor.
Arka bagaj bölümünde geniş bir yükleme alanı sunuluyor. Cam hizası altında 675 litre olan bagaj hacmi arka koltuklar çıkarıldığında 3.000 litreye çıkarılabiliyor.
Partner Tepee’de standart olarak yer alan üç kişilik arka koltuk 1/3 – 2/3 olarak yatırılabiliyor, bütünüyle öne katlanabiliyor ya da tamamen çıkarılabiliyor. Aracın modülerliğini daha da artırmak üzere, tek tek bağımsız olarak yatırılabilen, katlanabilen ve çıkarılabilen üç koltuktan oluşan bir koltuk düzeni de seçilebiliyor. Minivan sınıfında başka hiç bir marka modelde bulunmayan bu seçenek kullanıcıların iç alanı istedikleri gibi şekillendirmesine olanak tanıyor ve aracı her türlü kullanıma uygun hale getiriyor.
Partner TEPEEPertnerdeki dörtlü sinyaller acil bir durumda ABS sistemi ile bağlantılı olarak otomatik bir şekilde yanıp sönmeye başlıyor. Bu da arkadan gelen araçları bir tehlikeyle ilgili en erken şekilde uyararak bir çarpışma riskini azaltıyor.
Partner Tepee’de Comfort, Premium ve Premium Pack olmak üzere üç farklı donanım seviyesi bulunuyor. Partner Tepee 27.450 ile 35.500 YTL arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder